Schrijfworkshops met Van Drenth in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – In bibliotheek AanZet zijn er vrijdag 31 mei 2024 twee creatieve schrijfworkshops, één voor volwassenen en één voor kinderen met elk een eigen thema. Je moet je wel vooraf aanmelden bij de bibliotheek. Ditty van Drenth, organisator van de Schrijfherberg, gaat vanaf mei tot en met september 2024 een eerste reeks creatieve schrijfworkshops verzorgen. 

‘Wie schrijft, die blijft’. Wat je aan het papier toevertrouwt, is ‘een print’ van je gedachten en gevoelens. In de Schrijfherberg geef je woorden aan datgene wat binnenin je leeft. (Stockfoto)

Vrijdag is het begin. Maandelijks wordt er geschreven aan de hand van een thema. De workshop voor volwassen heeft als thema ‘Een wereld zonder…’ en is van 14.00 – 15.30 uur. Een half uur later, van 16.00 – 17.00 uur, begint de workshop voor kinderen met als thema ‘Wat is je lievelingsboek? (Kinderjury), bedoeld voor kinderen van 8 – 12 jaar.

Meer informatie
Schrijfervaring is niet nodig. Door het aanbod van eenvoudige schrijfoefeningen krijgt een ieder beslist pareltjes op papier. De workshops zijn los van elkaar te volgen, maar door deelname aan de geplande vijf workshops bouw je de nodige schrijfkennis op. Voor schrijfmateriaal wordt gezorgd. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom meeschrijven en ontdek jouw schrijftalent. Voor meer informatie: De Schrijfherberg: WhatsApp 06 – 45132944. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld