Schoonheidssalon Sliedrecht by Ingeborg aanwinst in wijk Baanhoek-West

SLIEDRECHT – Schoonheidssalon Sliedrecht by Ingeborg zit op een nieuwe locatie sinds deze maand. De salon is van het huisadres aan de Puccinistraat verhuisd naar het nieuwste gedeelte in wijk Baanhoek-West, ‘Het Buurtschap’ aan Hobostraat 1. Eerst was de salon in huis, maar dat heeft nu plaatsgemaakt voor een praktijkruimte met eigen parkeergelegenheid”, verduidelijkt eigenaar Ingeborg van der Linden. 

Een kijkje in de nieuwe salon. Ingeborg van der Linden doet dit werk al zestien jaar. (Foto Schoonheidssalon Sliedrecht by Ingeborg)

Ze voerde sinds de coronacrisis flink wat veranderingen uit. Eén van de belangrijkste was de verandering van naam, er zijn behandelingen toegevoegd en sinds deze week dus ook een gloednieuwe praktijkruimte. 

Tekst gaat verder onder foto.

Afspraak
Het maken van een afspraak is eenvoudig. Je kunt bij Schoonheidssalon Sliedrecht by Ingeborg terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, Microneedling en Lash Volume lift. Maar ook bijvoorbeeld voor ontharen. Je kan er terecht van maandag t/m vrijdag (ma. t/m do van 09.00 – 22.00 uur en vr. van 09.00 – 17.00 uur). Schoonheidssalon Sliedrecht by Ingeborg kan je appen of bellen op tel. 06 – 10765933 of je mailt naar: info@schoonheiddssalonsliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld