Schaatslessen bij kunstrijvereniging De Drechtsteden tijdens voorjaarsvakantie

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Leren kunstschaatsen tijdens de voorjaarsvakantie. Het kan en dicht bij huis! Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt de lessen, een snelcursus, op de Optisport Sportboulevard in Dordrecht van dinsdag 28 februari t/m donderdag 2 maart 2023, van 09.15 – 10.45 uur. 

In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De cursus is gericht op kinderen, jeugdplussers en volwassenen. Je kunt al meedoen als je vier jaar bent. (Archieffoto H.W. Zock)

Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Op een speelse, maar toch serieuze, manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. Ouders en begeleiders die niet deelnemen aan de cursus kunnen de verrichtingen volgen vanaf de tribunes in de ijshal.

Na de cursus
Ben je na de cursus enthousiast geworden en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk en je kunt al op schaatsles vanaf vier jaar. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Tekst gaat verder onder foto.
(H.W. Zock)

Kosten en aanmelden
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan gedurende de cursus en een certificaat van deelname. De prijs van de cursus is € 60,– p.p. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging. Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles kan hier online.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld