Schaaktoernooi om het Jeugdkampioenschap van de Alblasserwaard

SLIEDRECHT – Zaterdag 16 februari 2019 vindt in activiteitencentrum De Havik het 39e populaire schaaktoernooi om het Jeugdkampioenschap van de Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 32e keer de organisatie voor haar rekening. Locatie is het activiteitencentrum De Havik aan Thorbeckelaan 110. Deelnemers moeten om 12.30 uur aanwezig zijn. Het toernooi begint om 12.45 uur. 

De jeugd wordt op sterkte ingedeeld in groepen van zes spelers (20 min. p.p.p.p.) of 8 spelers (15 min. p.p.p.p.), waarbij de eerste vier van elke groep een beker winnen. Er worden zeven ronden gespeeld. De organisatie is erin geslaagd om, naast hun trouwe sponsor De Groot & Schagen b.v. nieuwe sponsors aan te trekken. Tijdens het toernooi worden de spelers door de organisatie voorzien van een drankje en een versnapering. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur. Ook dit jaar is het Alblasserwaardtoernooi onderdeel van de RSB Grand-Prix cyclus.

Aanmelden
Het inschrijfgeld is € 5,– p.p. en inschrijven kan nog tot en met donderdag 14 februari 2019. Dat kan per mail: GrandPrixRSB@gmail.com Vermeld naam, geboortedatum, rating/stap, club/school en indien beschikbaar bondsnummer. Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld