Vink wint vijfde schaakpartij op rij tijdens competitie

SLIEDRECHT – Schaker Hans Vink heeft in de 21e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht donderdag 7 februari 2019 zijn vijfde partij op rij gewonnen.  Door deze overwinning begint Vink langzaam in de stand te klimmen.

Hans Vink kwam na enkele jaren niet te hebben geschaakt in januari weer terug en liet zien dat hij het spel nog niet is verleerd. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Met achttien partijen was activiteitenprogramma De Havik goed gevuld en er waren een paar interessante partijen te zien. Zo wist Peter van den Bergh tegenstander Arjan van der Leij al snel van zijn stuk te brengen en zette hem dan ook pardoes mat.

Veilige marge en sterke partij
Koploper Niels Mijnster had de nodige moeite met Jerry van Rekom en kon er na een lange strijd niet meer uithalen dan remise. Mijnster houdt nog wel een veilige marge op nummer twee, Wim Hokken die Hans Klein in een sterke partij versloeg. Donderdag 14 februari 2019 wordt de 22e ronde van de competitie gespeeld. Zaterdag 16 februari 2019 is het 39e jeugdkampioenschap van de Alblasserwaard.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld