Samen voor Sliedrecht begint samen met HEMA Sliedrecht actie voor minima

SLIEDRECHT – ‘Wees Loyaal, Help Lokaal’. Dat is de actie van Samen voor Sliedrecht en HEMA Sliedrecht, de dinsdag 2 juli 2024 van start is gegaan. Draagkrachtigen helpen minima. Daarbij is een speciaal bord met kaartjes heel belangrijk.

Bedrijfsleider Wim van de Dool van HEMA Sliedrecht en voorzitter René Serno van Samen voor Sliedrecht. (Foto Samen voor Sliedrecht)

Hoe werkt het? Wie bij de kassa komt van het HEMA-restaurant aan de Kerkbuurt kan een koffie/thee- of ontbijtkaartje kopen. Dat kost respectievelijk € 2,50 en € 5,– per stuk. De kaartjes kunnen op het speciale bord worden opgehangen. Mensen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en minima mogen een kaartje pakken. Bij inlevering aan de kassa in het HEMA-restaurant, krijgt dan een kopje koffie of een ontbijt. 

Regels
Er gelden wel een paar regels. De kaartjes, uitsluitend bedoeld voor de minder bedeelden, zijn alleen geldig bij HEMA Sliedrecht. Een persoon mag één kaartje per dag van het bord halen. Het nuttigen van een ontbijt kan alleen tussen 8.30 – 11.00 uur; koffie of thee kan alleen bij openingstijden worden gebruikt. De kaartjes kunnen niet worden ingewisseld voor geld. Geld terug krijgen is ook niet mogelijk. Geld bijleggen voor iets extra’s mag altijd. 

2 gedachten over “Samen voor Sliedrecht begint samen met HEMA Sliedrecht actie voor minima”

  1. Één hele mooie actie dit en dat ze het doen voor Minima die mensen hebben het toch al zo moeilijk deze tijd alles wordt duurder gelukkig zijn er nog goede mensen met een groot hard een heel mooi gebaar dit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld