Ruime keuze bij Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken

SLIEDRECHT – Altijd al nieuwsgierig wat er achter de muren van het pand van Den Besten Kerst & Relatiegeschenken aan de Kubus 50 schuil gaat? Donderdag 13 oktober 2016 kon deze vraag worden beantwoord tijdens de Open Kerstshowroom Dag. Tientallen veelal ondernemers stapten binnen. 

Directeur Annelies den Besten in haar zaak, waar het hele jaar door kerst- en relatiegeschenken wordt besteld, uitgezocht en verkocht. (Foto Sliedrecht24)

Dagelijks is het personeel van Den Besten bezig met het verzorgen van de uniekste kerstpakketten en relatiegeschenken. Voor kleine ondernemers en soms grote klanten. Kwaliteit, openheid, creativiteit en uitstekende service staat bij directeur Annelies den Besten en haar personeel hoog in het vaandel. Voor bezoekers was er donderdag bij vertrek een aardigheidje!

Mogelijkheden
De kerst lijkt ver weg, maar over een kleine 3 maanden is het zover. Daarvoor uiteraard Sinterklaas. “Voor ons de gezelligste en drukke periode in het jaar”, vertelt Den Besten, “In maart komen de eerste bestellingen al binnen voor de kerst. Pakketten kan je kiezen of zelf samenstellen. We hebben ook een ruime keuze aan relatiegeschenken.” De kerstbrochure 2016 geeft tal van mogelijkheden. Den Besten Kerst & Relatiegeschenken is sinds 1996 expert op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken. 

1 gedachte over “Ruime keuze bij Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld