Inloopochtend over werkzaamheden op Nijverwaard

SLIEDRECHT – Er komt een inloopochtend over herstratings- en ophogingswerkzaamheden Marisstraat, Ringerstraat en Blankenstraat op het bedrijventerrein Nijverwaard. Dinsdag 25 oktober 2016 ben je tussen 09.00-11.00 uur welkom bij DD Reklame aan de Blankenstraat 2.

Het pand van DD Reklame aan de Blankenstraat, waar de inloopochtend wordt gehouden. (Foto Sliedrecht24)

Medewerkers van de gemeente Sliedrecht geven een toelichting op de werkzaamheden. De straten zijn ernstig verzakt en gaan 30 centimeter omhoog. Ondernemers in de buurt zijn donderdag 13 oktober 2016 per brief op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor de inloopochtend. Drinkwaterbedrijf Oasen begint vooruitlopend op de werkzaamheden met het vervangen van hun waterleidingen.

Parkeervakken
Bedrijventerrein Nijverwaard is in de loop van de jaren aan zetting (verzakking) onderhevig geweest. Dit geeft overlast, namelijk voor de toegankelijkheid en ontstaan waterplassen op straat. De rijbaan van de Marisstraat en de Ringersstraat (beiden tussen Leeghwaterstraat en Blankenstraat-red.) en de Blankenstraat moeten daarom opgehoogd worden. De parkeervakken langs deze wegen liggen op particulier terrein. De desbetreffende eigenaren kunnen in eigen beheer eventueel aanpassingen doen. De gemeente Sliedrecht straat in elk geval de eerste meter aan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld