Rijbewijskeuringen CBR in activiteitencentrum De Havik

SLIEDRECHT – Een medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent of wanneer je een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via RegelZorg Rijbewijskeuringen in Activiteitencentrum De Havik woensdag 11 oktober 2023 en woensdag 11 oktober 2023, woensdag 8 november 2023 en woensdag 13 december 2023 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. (Stockfoto)

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,–. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,–. Een afspraak voor het spreekuur kan uitsluitend hier online worden gemaakt of door te bellen met RegelZorg. Dat kan tijdens kantooruren via tel. 088-2323300. Ga hier online voor het invullen van een rapport oogarts.

Procedure
Houd zelf de einddatum van jouw rijbewijs in de gaten en begin vier maanden voor deze datum met het verlengen van het rijbewijs, indien je ook medisch moet worden gekeurd. De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan hier online, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kan je kopen bij de meeste gemeenten of via RegelZorg. Deze vragenlijst over jouw gezondheid moet je invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijg je van het CBR het verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kun je pas een afspraak maken voor de keuring. De artsen waar Regelzorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor je in en versturen deze direct naar het CBR. Meer informatie over de procedure lees je op de website van Regelzorg.

2 gedachten over “Rijbewijskeuringen CBR in activiteitencentrum De Havik”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld