Restaurant verrast geliefden met ‘Heeren Valentijn Love Box’

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Voor restaurant Heeren van Slydregt was het een love-weekend. Zaterdagmiddag en vandaag, zondagmiddag 14 februari 2021, werd een ‘love drive-thru’ georganiseerd op de parkeerplaats aan het Stationsplein. Er kon een uitgebreide to-Go box worden opgehaald door de geliefden om samen van te genieten. Of zelfs worden bezorgd! 

Voor bezoekers, die even de moeite namen om uit de auto te komen, waren er bubbels om alvast een beetje in de stemming te komen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat onder foto verder.
Cabaretier-zanger Marcel Harmsen bracht voor de bezoekers van de Valentijn ‘love drive-thru’ een persoonlijk lied ten gehore. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het restaurant sprak van een ‘heerlijk shared dining’ voor twee personen. In de liefdesbox zaten onder meer carpaccio met truffelmayonaise, sushi spicy tuna, geitenkaas salade, lolly van eend, bisque, kip cataplana, viskoekje met sesam en soja, ossenhaas met Madeirasaus, een liefdesdessert met roodfruit en chocolade en een flesje bubbels. Zondag, Valentijnsdag, waren er zo’n dertig bestellingen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld