Regeling gratis zelftesten en mondkapjes tot oktober 2022 verlengd

SLIEDRECHT – De regeling gratis coronazelftesten en mondkapjes in Sliedrecht is verlengd tot 1 oktober 2022. Afhalen kan die datum bij bibliotheek AanZet, Het Bonkelaarhuis, Sociale Moestuin, bronbad De Lockhorst en het gemeentekantoor.

De gratis zelftesten en mondmaskers zijn voor iedereen beschikbaar. De aandacht gaat speciaal uit naar inwoners met een minima, de ouderen en anderen met een kwetsbare gezondheid. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Door gebruik te maken van een zelftest en mondkapje kun je besmetting zo veel mogelijk voorkomen. Ook wordt rekening gehouden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid. Het dragen van een mondkapje is vrijblijvend in Nederland. Mensen met een kwetsbare gezondheid worden geadviseerd (vrijwillig) een medisch mondkapje te dragen.

Reizen en vakantie
Ga je binnenkort met vakantie? En reis je naar het buitenland? Bereid je goed voor met het stappenplan voor reizen naar het buitenland en weer terug. Check het reisadvies van het land waar je naar toe gaat. En van het land waar je doorheen reist. Bekijk ook de algemene checklist voor reizen buiten Nederland. In het reisadvies vind je ook de (corona)regels van het land waar u op vakantie bent.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld