ESET met ESET PROTECT Advanced uitgeroepen tot Leader in G2 summer report

SLIEDRECHT – ESET aan Trapezium 304 op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant, een wereldwijde leider op het gebied van digital security, is uitgeroepen tot ‘Leader’ in G2’s report voor de zomer van 2022. “ESET PROTECT Advanced werd consistent hoog gerangschikt door G2-gebruikers en behaalde hoge scores voor tevredenheid en marktaanwezigheid in de G2 Grid® Reports, die de democratische stem van softwaregebruikers vertegenwoordigen en benchmarks bieden voor productvergelijking en analyse van trends in de markt”, bericht het bedrijf.

In de zomereditie van de G2 Grid® Reports was ESET Leader in meerdere rapporten, waaronder voor Antivirus Software, Endpoint Management Software, Endpoint Protection Suites, en Mobile Data Security Software. Wat betreft de Mid-Market rapporten gericht op bedrijven met maximaal 1.000 werknemers, was ESET Leader in Mid-Market Endpoint Protection Suites, Mid-Market Antivirus Software, en Mid-Market Endpoint Management Software.

“We zijn verheugd dat we in de G2-rapporten gerangschikt staan als Leader. Het is ons doel om digitale beveiliging te bieden die de systemen van een organisatie vlot en veilig laat werken, en erkend worden voor onze inspanningen is altijd een eer,” zegt Michal Jankech, VP voor het SMB- en MSP-segment bij ESET. “Geen enkel modern bedrijf, groot of klein, kan zich staande houden zonder een doeltreffende reactie in het geval van een IT-inbreuk. Wij geloven dat ESETs sterke preventie-, detectie- en reactietechnologieën, geleverd in de vorm van ons modulaire ESET PROTECT-managementplatform, bedrijven laten profiteren van de meest uitgebreide meerlaagse en effectieve bescherming in de industrie.”

Top player en leader
Al meer dan 30 jaar investeert ESET veel in haar eigen meerlaagse–technologie, die inbreuken door zowel bekende en nog nooit eerder geziene dreigingen op endpoints en systemen van haar klanten voorkomt. Het ESET PROTECT-platform werd ontworpen met ESETs klanten in het achterhoofd, en heeft als voornaamste doel om IT-beheerders te helpen om de veiligheidsrisico’s in hun omgevingen beter te beheren. Als particulier, op technologie gericht bedrijf, heeft ESET altijd al een wetenschappelijke, security-first gebaseerde aanpak gehanteerd. Daarbij werd al vroeg gebruikgemaakt van machine learning en cloud computing om de globale threat intelligence systemen te ontwikkelen. Het bedrijf wordt voor haar zakelijke oplossingen voortdurend genoemd als een top player en leader in de securityindustrie.

Eset
Al meer dan drie decennia ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT Security-bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESETs R&D-centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld