Rabobank Merwestroom verrast geslaagden met attentie

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM / MOLENWAARD – Medewerk(st)ers van Rabobank Merwestroom gingen woensdag 13 juni 2018 aan het einde van de middag op pad om geslaagden te verrassen met een leuke attentie.

Personeelsleden van Rabobank Merwestroom brengen woensdagavond persoonlijk een bezoek aan de jongeren die geslaagd zijn voor hun eindexamen. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

De geslaagden-actie van de Rabobank is inmiddels een traditie. De teamleden bezoeken Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, en Molenwaard. Bij alle huizen waar een vlag buiten hangt met een schooltas eraan, wordt aangebeld. De bankmedewerkers brengen namens de Rabobank de felicitaties over aan de blije geslaagde en geven een cadeautje af.

Prijzen
De Rabobank heeft daarnaast nog een actie lopen voor de geslaagden en geeft mooie prijzen weg. Het enige wat je hoeft te doen, is de Rabobank laten weten wat je gaat doen nadat je geslaagd bent. Dan maak je kans op een studie-proof kamer, een jaar collegegeld, een vliegticket voor een wereldreis, of een loopbaancoach. Wil je meedoen, kijk dan op de website van Rabobank Merwestroom.

1 gedachte over “Rabobank Merwestroom verrast geslaagden met attentie

  1. 19.00 uur de bel gaat (Molenaarsgraaf) er staat een jongeman aan de deur en vraagt of Niek thuis is!!
    Natuurlijk, hij is immers geslaagd voor de HAVO. Een babbeltje over hoe het jaar gegaan is en wat de toekomstplannen na een welverdiende vakantie zijn. Ik ben de keuken aan het opruimen en hoor het gekeuvel in de gang op de achtergrond.

    Wat een top actie!!! Het wordt zeer gewaardeerd!!!! En de Tony Chocolonly werd helaas niet gedeeld

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld