Feestelijke bijeenkomst op bouwplaats in Baanhoek-West

SLIEDRECHT – Een officieel moment woensdagmiddag 13 juni 2018 bij de 25 woningen type Verdi en Vivaldi aan de Rondo in de duurzame wijk Baanhoek-West. Begin mei startte aannemer Rehorst daar met de bouw van de woningen. Bouwfonds Property Development (BPD) wilde dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan voor kopers en betrokkenen.

Burgemeester Van Hemmen plaatste met een koper een begane grondvloer bij één van de woningen. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Veel woningen hebben zonnepanelen op het dak en zijn energiezuinig. De Verdi en Vivaldi liggen aan de noordkant van de Rondo en maken daarmee ‘het ovaal’ in de wijk een stuk verder af.  Alle woningen zijn verkocht. 

Ontmoeten
BPD organiseerde de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats voor alle kopers en betrokkenen van dit project. Bij het maken van een groepsfoto werd afgeteld voor confettishooters. Toespraken waren er van burgemeester Bram van Hemmen (CDA), BPD en Rehorst Bouw. Uiteraard was dit ook een mooie gelegenheid voor de kopers om hun toekomstige buren te ontmoeten. Voor en na de handeling was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje de hand te schudden met de nieuwe buren.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld