Albert Heijn schenkt duizend euro aan Samen voor Sliedrecht

SLIEDRECHT – De organisatie Samen voor Sliedrecht heeft woensdagmiddag 13 juni 2018 tijdens de Nationale Buitenspeeldag 2018 op en rond het Burgemeester Winklerplein een cheque ontvangen van Albert Heijn met een waarde van € 1.000,–. Geld is opgehaald met bonnen van klanten, die hun lege flessen inleverden.

De cheque werd uitgereikt door directeur Machiel Pranger van Albert Heijn Sliedrecht aan de vrijwilligers van de organisatie Samen voor Sliedrecht. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De buitenspeeldag werd mogelijk gemaakt samen met vrijwilligers door de gemeente Sliedrecht, verschillende ondernemingen en organisaties. Demissionair-wethouder Hanny Visser-Schlieker van Jeugd sprak alle kinderen en ouders rond 13.00 uur toe. Ze beloofde twee uur later terug te komen. Om 15.00 uur was er een verrassing voor de kinderen van de gemeente Sliedrecht. Er waren duizend raketijsjes! Vier werden er opgesnoept door de nog niet geïnstalleerde wethouders.

Tekst gaat verder onder tweets.

De organisatie schatte dat er iets minderen kinderen dan vorig jaar waren afgekomen op de buitenspeeldag, zo’n 900. Voor de kinderen waren er verschillende spelletjes (waaronder een stormbaan en spellen die je samen kon doen – red.) rond de muziektent, waar een dj gezellige muziek draaide.

Pannenkoeken en drinken
Er was drinken voor de kinderen, een appeltje en pannenkoeken. Er waren duizend pannenkoeken geleverd, dus als de kinderen er nog een lusten, dan was dat geen probleem. Hulp was er van mensen van de Gemiva SVG Groep, Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) en aanwezig waren ook de politie en brandweer.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld