Rabobank en Sliedrecht Sport verlengen samenwerking

SLIEDRECHT – Rabobank Merwestroom en volleybalvereniging Sliedrecht Sport hebben hun sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd, tot en met seizoen 2018-2019. Daarmee wordt een vervolg gegeven aan een samenwerking die in 1986 is begonnen. 

Huub Haarlemmer (rechts), directievoorzitter Rabobank Merwestroom, en Cees Boer drukken de hand voor nog eens drie jaar samenwerking. (Foto Stefan Tellier)

Naast hoofdsponsor van Heren 1 van de Sliedrechtse vereniging ondersteunt Rabobank Merwestroom onder andere ook het jaarlijkse Jeugdschooltoernooi en is de bank één van de Europacup-sponsoren van Dames 1. De komende periode sponsort de Rabobank ook het vorig jaar opgerichte beachvolleybal.

Trots
“Rabobank Merwestroom is al vele jaren één van de belangrijkste motoren achter het succes van onze volleybalvereniging”, aldus Cees Boer, voorzitter van stichting Topvolleybal Sliedrecht. “We zijn er erg trots op dat we deze, reeds uniek lange, relatie wederom kunnen verlengen.”

Prominente plaats
Huub Haarlemmer, directievoorzitter Rabobank Merwestroom: “Met Sliedrecht Sport hebben wij al dertig jaar een mooi partnership. Met zowel het ambitieniveau aan de top als de stimulering in de breedte van de sport heeft Sliedrecht Sport een prominente plaats in de samenleving. Rabobank Merwestroom maakt dit actieve verenigingsleven, dat zorgt voor sterke sociale verbindingen, graag mogelijk. Daarmee geven wij invulling aan ons coöperatieve karakter.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld