Japans restaurant Oishi Fusion

Opnamen Café Korevaar in Flikken Rotterdam

SLIEDRECHT – Vanavond, vrijdagavond 11 maart 2016, zijn in de AVROTROS-serie Flikken Rotterdam de opnamen te zien van Café Korevaar, die begin dit jaar werden gemaakt. De serie begint om 20.30 uur en wordt uitgezonden op NPO 1.

Maryam Hassouni komt in de rol van Lieve Jansons binnen in ‘Café Korevaar’. Onderaan dit bericht, op de website van Sliedrecht24, staat een videofragment uit de serie Flikken Rotterdam, van het YouTube Kanaal van AVROTROS, met beelden van Café Korevaar. Alvast een voorproefje voor vanavond … (Afbeelding uit video AVROTROS)

In de uitzending van vanavond draait het om de moord op ‘Van Nieuwerbroek’. Stan Vroom, één van de rechercheurs in Flikken Rotterdam, is de hoofdverdachte en wordt opgepakt. Maar of Stan, gespeeld door Cees Geel, werkelijk de dader is, is vanavond te zien in de slotaflevering van deze Rotterdamse politieserie. Vorige week waren in Flikken Rotterdam ook al enkele opnamen uit Sliedrecht te zien.

YouTube
Op het YouTube-kanaal van AVROTROS zijn al fragmenten te bekijken van deze uitzending. Enkele Sliedrechters figureerden in de aflevering.

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld