Rabo Spaarfeest Rabobank Merwestroom begonnen

SLIEDRECHT – Het Rabo Spaarfeest van Rabobank Merwestroom is begonnen. Dit duurt t/m vrijdag 28 oktober 2016 is het Spaarfeest bij Rabobank Merwestroom. 

Op de eerste dag van het Rababank Spaarfeest brengen al veel kinderen een bezoek aan de bankhal of doen digitaal mee met de spaaractie. (Foto Rabobank Merwestroom)

Wie tijdens de actieperiode als kind spaargeld op de spaarrekening zet, krijgt een toegangskaartje voor Monkey Town in Sliedrecht of voor bronbad De Lockhorst.

Deelnameformulier
“Je bent van harte welkom om het geld uit je spaarpot te komen storten op je spaarrekening. Je kunt jouw spaargeld ook digitaal op je spaarrekening zetten. Na het storten of overmaken van je spaargeld vul je het deelnameformulier in en krijg je van ons het toegangskaartje”, schrijft de bank op hun website.  

Kleurplaat
Kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar met een rekening bij Rabobank Merwestroom hebben via de post een kleurplaat ontvangen. Kennelijk gaat de bank er van uit dat de allerallerkleinsten al kunnen kleuren. Op de kleurplaat kunnen kinderen laten weten waar zij voor sparen. Kleurplaten met spaardoel kunnen ingeleverd worden bij onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam of Sliedrecht. Opsturen naar onderstaand adres kan ook: Rabobank Merwestroom, antwoordnummer 601, 3370 LA Hardinxveld-Giessendam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld