Raad praat tijdens beeldvormende vergadering over openbare verlichting

SLIEDRECHT – De gemeenteraad van Sliedrecht houdt dinsdag 21 november 2023 een beeldvormende vergadering over openbare verlichting. De bijeenkomst in de tijdelijke raadzaal van partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 is openbaar, aanvang 20.00 uur.

Voor de veiligheid is openbare verlichting belangrijk. Niet dat het duister blijft, zoals eerder hier op de kruising Deltalaan / Rijnstraat. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tijdens deze beeldvormende vergadering informeert het college de gemeenteraad over wat het beleidsplan Openbare Verlichting inhoudt. Ook worden er wensen en aandachtspunten opgehaald voor het vervolg van dit beleidsplan. Na een aftrap van portefeuillehouder Ton Spek (CDA) van Duurzaamheid en Openbare Ruimte geeft adviseur/vakspecialist van de gemeente Dordrecht en een beheerregiseur Openbare Ruimte van de gemeente Sliedrecht, een presentatie. Er is voor iedereen gelegenheid tot het stellen van vragen.

2 gedachten over “Raad praat tijdens beeldvormende vergadering over openbare verlichting”

  1. Wat is een beeldvormende vergadering over openbare verlichting …wat wordt hier mee bedoeld?? Hoe een lantarenpaal eruit ziet of hoelang hij mag branden..of waar hij mag staan ?? En dat weet dus adviseur / vakspecialist uit Dordrecht hoe dat moet in Sliedrecht een beheer regisseur?
    Ik vind het werkelijk ingewikkelde termen wat moet je dan vragen in deze vergadering hoe moet je dit benoemen?? Wollige woorden…

  2. Van belang voor de veiligheid??? Hier bij ons huis al sinds begin augustus een kapotte lantaarnpaal. Meerdere malen gemeld, ze zijn me zat, want de laatste keer Fixi (een paar weken geleden alweer) geen antwoord op gekregen. Eerder antwoord: armatuur is in bestelling.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld