Raad in oude zitopstelling bij elkaar voor besluitvormende vergadering

SLIEDRECHT – De gemeenteraad van Sliedrecht komt dinsdag 28 september 2021 bij elkaar voor een besluitvormende vergadering. De bijeenkomst in de tijdelijke raadzaal van partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 is openbaar en begint om 20.00 uur. De eerste raadsvergadering met een flinke versoepeling van de coronamaatregelen.

Voor het eerst vergadert de raad weer in de zitopstelling van voor corona. De anderhalve meter regel is bijvoorbeeld vervallen. (Schets griffie gemeente Sliedrecht)

Op de agenda staat onder meer de benoeming van twee nieuwe burgerraadsleden (VVD en PvdA), aanbestedingsprocedure accountantsdiensten 2022 – 2025 (hamerstuk), Groenbeleidsplan 2021 – 2025 (hamerstuk) en een kredietvoorstel investering en groot-onderhoud Sportlaan 1, De Lockhorst (debatstuk).

Inspreken
Wie kort na aanvang van de vergadering wil inspreken, moet zich uiterlijk dinsdag 28 september 2021 vóór 12.00 uur melden bij griffier Rumo van Aalst. De spreektijd is maximaal vijf minuten per persoon. Aanmelden kan per e-mail: [email protected] of door te bellen met tel. 0184-495986.

1 gedachte over “Raad in oude zitopstelling bij elkaar voor besluitvormende vergadering”

  1. Wordt hier bij ook wel de QR code gescand? En mogen hier ook alleen de gevaccineerden aan deelnemen?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld