PvdA tegen korten subsidie op verenigingen

SLIEDRECHT – De PvdA in Sliedrecht is de bezuinigsplannen van het college zat en plaatst in de gemeente borden, waar de socialisten hun ongenoegen op kenbaar maken. 

De oppositiepartij neemt het op voor een aantal clubs die of in zwaar weer zitten of dat dreigen te komen door bezuinigingen. Ze staan verspreid door het Baggerdorp.(Foto PvdA Sliedrecht)
 
Burgerraadslid Jeyantha Kathiravelu: “De Partij van de Arbeid is tegen de door het college voorgestelde bezuiniging op verenigingen. We vinden het verenigingsleven erg belangrijk voor het dorp. We zijn dan ook van mening dat het verenigingsleven laagdrempelig moet zijn. Laat het verenigingsleven voortbestaan en houd het voor de leden betaalbaar.”

2 gedachten over “PvdA tegen korten subsidie op verenigingen”

  1. Best Gijs,
    Het gaat hier om de bezuinigingen door de gemeente. De PvdA Sliedrecht bepaalt overigens haar eigen linkse koers. Die kan soms afwijken van de landelijke koers.

  2. Geachte heer Van Rees,

    Volgens mij heeft u het beleid van de PvdA, uw partij, niet goed begrepen. De PvdA maakt deel uit van het huidige kabinet. Ja of nee? Namens de PvdA wordt er een brief en of programma geschreven voor 2015/2016. Dat is de troonrede die wordt uitgesproken door de koning, eens lid van het IOC, weet u wel, die gaan over sport op hoog niveau. In de laatste troonrede, mede opgesteld door de PvdA wordt met GEEN WOORD gesproken over sportbeleving, sportverbroedering, sport als positieve factor voor en in de samenleving, zelfs het woord SPORT komt niet voor in de laatste troonrede, mede opgesteld door de PvdA. Is het ondenkbaar dat uw pleidooi totaal ongeloofwaardig overkomt?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld