Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Programma SOJS-zomervakantieweek KNOTS bekendgemaakt en sponsoring

SLIEDRECHT – Bij Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) is druk met de voorbereiding van de zomeractiviteitenweek KNOTS, van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2019. Het programma is bekend. Er is een – (10.00 – 12.30 uur) en middagprogramma (13.00 – 15.00 uur).  De slotdag (vrijdag) zijn er activiteiten van 10.00 – 14.00 uur.

Van Kringloopwinkel Sliedrecht ontving SOJS een bijdrage voor KNOTS door middel van een cheque. (Foto SOJS)

Tussen de middag moeten alle kinderen van het ijsbaanterrein en is de organisatie SOJS niet voor de kinderen verantwoordelijk. Tussen 12.00 – 12.30 uur en van 14.30 – 15.00 uur zijn wel ouders en andere familieleden of vrienden welkom om bij de hutten en de gemaakte creatieve en technische werkjes te komen kijken.

Programma
Tijdens de openingstijden is er huttenbouw, een creativiteit- en techniektent. In de tenten kunnen kinderen onder begeleiding technische en creatieve werkjes maken. Woensdagmiddag is er een vogelshow. Donderdag worden de hutten geverfd, is er een paard met huifkar en zijn er in de middag sport en spel activiteiten. Vrijdag worden de hutten gekeurd, is er een springkussen en wordt er wat lekkers uitgedeeld aan de kinderen. 

EHBO en kledingadvies
Voor kinderen die gewond raken, is er EHBO afd. Sliedrecht aanwezig. Zij zitten in het verenigingsgebouw van de ijsclub. Alle deelnemers krijgen een button. Aan de achterzijde daarvan staat een noodnummer vermeld. SOJS adviseert ‘gepaste kleding en schoenen met dikke zolen’. Slippers en crocks zijn ten strengste verboden. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan kleding e.d. en niet verantwoordelijk voor meegebracht gereedschap en materialen.

1 gedachte over “Programma SOJS-zomervakantieweek KNOTS bekendgemaakt en sponsoring”

  1. KNOTS geeft veel kinderen plezier.
    Geef ze gelijk dat kinderen tussen 12.30-13.00 niet er mogen zijn.
    In verleden waren allemaal activiteiten in tent of vroeger in De Bonkelaar. Dit lijkt mij nu veel leuker, meer afwisselend.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld