Programma en rondemiss bekendgemaakt

SLIEDRECHT – Dieuwke Hendriks (18) is zaterdag 25 juni 2016 rondemiss in de 34e Ronde van Sliedrecht. Dat maakte het wielercomité donderdag 24 maart 2016 via sociale media bekend. De voorbereidingen zijn in volle gang.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Dieuwke Hendriks zal de bloemen en kussen uitdelen eind juni. (Foto via Wielercomité Sliedrecht)

Wegens veiligheidsredenen is het verboden om tijdens de Wielerronde van Sliedrecht uw auto op of rond het parcours te parkeren. Tijdens het evenement is een wegsleepregeling van kracht.

Vanaf 10.00 uur wordt het parcours afgezet. Om 11.00 uur bijten de deelnemers van de RaboDikkeBandenRace het spits af. Om 12.30 uur is het de beurt aan de Nieuwelingen. In totaal rijden zij 45 kilometer. De eerste Basisleden treden voor een afstand van 35 kilometer rond 13.45 uur aan op de meet op de Merwestraat. De tweede groep Basisleden rijdt 30 km en start een minuut later. Het slotakkoord van de Ronde van Sliedrecht is voor de B-amateurs / Sportklasse / Junioren. Zij horen het startschot om 15.15 uur en rijden 65 km.

Bereikbaarheid
De wielrenners rijden vervolgens via de Adriaan Volkersingel, Albrechtplein en Middeldiepstraat terug naar de start/finish in de Merwestraat. De ‘oude uitbreiding’ is tijdens het evenement te betreden via de Johan Kraaijeveldstraat. De wijk kan worden verlaten via de Oranjestraat. Bij deze oversteekplaatsen staan verkeersregelaars die het in- en uitkomende verkeer zullen begeleiden. De Industrieweg is gewoon te bereiken, omdat de Wielerronde wordt verreden op de oostelijke rijbaan van de Merwestraat. De start en finish van de wielerronde van Sliedrecht zijn op de Merwestraat. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld