PRO Sliedrecht wil dat kermis nog dit jaar wordt gehouden

SLIEDRECHT – “De coronacijfers dalen sneller dan ingeschat en de toekomst ziet er rooskleurig uit. In diverse woonplaatsen worden er daarom ook weer kermissen georganiseerd. Als groot voorstander van de Sliedrechtse kermis hebben wij daarom een aantal vragen”, vraagt raadslid Maria Stam-Smeets aan het College van B & W.

Raadslid Maria Stam-Smeets (PRO Sliedrecht). (Foto gemeente Sliedrecht)

Stam wil graag nog dit jaar dat er een kermis komt naar Sliedrecht. “Is het college al actief bezig met het benaderen van organisatoren van kermissen om zodoende via (versnelde) regelgeving de kermis dit jaar nog te laten plaatsvinden in Sliedrecht?”, aldus Stam, “Zo nee? Waarom niet en is het college bereid om dit alsnog te regelen voor najaar 2021?” De motivatie waarom PRO Sliedrecht haast heeft met het ontvangen van een kermis wordt niet duidelijk.

5 gedachten over “PRO Sliedrecht wil dat kermis nog dit jaar wordt gehouden”

 1. Beste mevrouw Stam,
  Goed punt!
  Het is goed om Sliedrecht weer bruisend te maken en vooral dat er weer activiteiten worden georganiseerd en met dit helpen we ook de kermisexploitanten die het ook zwaar hebben gehad

 2. Beste meneer Van Wijngaarden, uiteraard zijn er belangrijkere onderwerpen. Maar gelukkig sluit het één het ander niet uit; een raadslid kan heel goed twee vragen indienen en vervolgens nog een stuk van 200 pagina’s lezen om daar vervolgens de belangrijkste punten voor onze inwoners uit te halen en te verwerken in een woordvoering voor de volgende vergadering.

  De motivatie is overigens wel degelijk aanwezig en is dan ook genoemd; De Coronacijfers dalen snel, meerdere dorpen en steden organiseren weer kermissen, dus wil ik graag weten of dit in Sliedrecht ook gaat gebeuren. Ik zeg nergens dat ik haast heb; ik stel gewoon een vraag aan het college waarvan ik weet dat deze bij meerdere inwoners speelt. Dat is de functie van een Gemeenteraadslid…

  Ik wens u een hele fijne dag verder!

 3. Hoi Rob, het is toch bijzonder dat pro Sliedrecht zo’n haast heeft zonder motivatie !!!!. Als je iets wil bereiken dan zal je het wel moeten motiveren. Dat er behoefte bestaat is mij ook wel duidelijk. Maar we moeten gewoon nog even rustig aan doen t.a.v. Covid. Je hoort nu al de berichten van vakantie vierende personen die besmet terug komen uit het buitenland. Ik hoop dat we geen nieuwe covid golf krijgen. Laten na de vakantie periode maar eens kijken hoe we er voor staan.

 4. Doe even rustig aan Aart van Wijngaarden. Ik denk dat Maria Stam hierover zelf kan beslissen. Veel inwoners van Sliedrecht zitten wel te wachten op dit volksvermaak met suikerspinnen en de botauto’s.

  Ondertussen kun jij lekker langs de sloot gaan zitten om een grote snoek aan de haak te slaan!
  Deze foto’s doen het altijd goed op Tinder…. 😉

 5. Doe even rustig aan PRO Sliedrecht. Er zijn wel belangrijkere onderwerpen die aandacht vragen in de politiek. Op deze onprofessionele wijze win je geen zieltjes maar wordt het een partij die de realiteit uit het oog verliest.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld