PRO Sliedrecht stelt college aanvullende vragen over grote projecten

SLIEDRECHT – Zeker vijftien vragen liggen momenteel op het bordje van het College van B & W met betrekking tot plannen met en rond De Lockhorst. De vragen zijn gesteld door raadslid Timo Pauw (PRO Sliedrecht). Volgende maand moet de raad besluiten nemen, die ver strekkende gevolgen hebben en miljoenen gaan kosten.

Raadslid Timo Pauw (PRO Sliedrecht). (Foto gemeente Sliedrecht)

Er zitten veel zogeheten ’technische vragen’ bij. Dan gaat het over geld, cijfers en onduidelijkheid over wat er nu in gemeentelijke stukken is geschreven. Vragen zijn er verder gesteld over voorgenomen aanpassingen in het bestemmingsplan, grondopbrengsten en meer uitleg over de bezettingsgraad van sporthal De Lockhorst in 2023. “Aanvullend graag de berekening hoe en waar deze sporters elders in Sliedrecht terecht kunnen”, stelt Pauw. 

4 gedachten over “PRO Sliedrecht stelt college aanvullende vragen over grote projecten”

 1. Nee dit is een prestige kwestie! Onze inwoners vinden ze maar lastig. Waarom zwemmen plezier of sporten is onbelangrijk of n feest in de Lockhorst…onnodig denken ze. Maar veel mensen vinden dat wel heel leuk en fijn!! Vooral met alle stress! Ontspanning is belangrijk!

 2. Heel goed dat er dit soort gerichte vragen worden gesteld, zowel over de Noord Zuid verbinding als bijvoorbeeld Elektra m.b.t het beheer.
  Gelukkig dat de oppositie nog wakker blijft. Maar al lezend is het onbegrijpelijk dat de antwoorden op deze vragen niet zijn verwerkt in een dergelijk groot plan. Dat deze vragen sowieso nodig zijn. Op 90% van de vragen hoort het antwoord al verwerkt te zijn in de plannen van het college. Dat zou betekenen dat op diverse vlakken het college en de collegepartijen gewoon besluiten nemen zonder aan noodzakelijke voorwaarden gedacht te hebben zowel op het gehele plan als de financiën.

  Dat schept weinig vertrouwen. We kijken uit naar de goed onderbouwde antwoorden van het college of van de ‘onderzoekers’ maar ik ben bang voor dooddoeners.

 3. Sliedrecht had een buitenbad met ligweide en wil dit houden!

  We sturen onze senioren van april tot oktober niet naar Papendrecht!

  Dan maar op kantoorgrond bouwen!

  Niet heel het dorp in beton storten door een vervuilende drukke verkeersweg over het huidige zwembad en partycentrum heenleggen, moestuinen vernietigen, de kinderboerderij vernietigen en per inwoner hogere kosten zonder dat we daar iets voor de gemeenschap en regio! Voor terugkrijgen. Waarom ging de wethouder niet eerder praten met Hardinxveld en waarom moeten inwoners uit Molenlanden jullie op de regiofunctie wijzen?

 4. hoop dat de vraag ook uit staat dat het zwembad de zelfde grote krijgt als nu .
  anders moet de bevolking maar in actie komen tegen de gemeente raad want onzin om ons plezier weg te nemen .
  zelf zwemmen ze schijnbaar niet

Plaats een reactie

*=Verplicht veld