Presentatie van inspiratie doe-boek voor biblejournaling

UTRECHT / SLIEDRECHT – Linette Trapman uit Sliedrecht presenteert zaterdag 14 januari 2017 het inspiratie doe-boek voor biblejournaling CreativitTIJD met de Bijbel. Dat gebeurt vanaf 14.00 uur in kerkelijk centrum Rehoboth in Barneveld. Vanaf dinsdag 17 januari 2017 ligt het boek in de winkel.

Biblejournaling is een trendy en creatieve manier van bijbel ‘lezen’ door middel van schrijven, tekenen, schilderen, handletteren en plakken.

Door een bijbeltekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest.

Persoonlijk en creatief
Biblejournaling is een creatieve manier van aanbidding en uiting van gevoelens in je bijbel of in een schrift. In CreativitTIJD met de Bijbel staan voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en stap-voor-stapprojecten. Een compleet doe-boek met inspiratie voor iedereen die wil beginnen met bilejournaling en handletteren en ideeën op wil doen, of extra technieken wil leren. Op deze manier wordt van de Bijbel een persoonlijk en creatief dagboek gemaakt waarin de teksten tot leven komen.

Deel geloofsleven
Linette is beeldend kunstenaar. Eerder verscheen van haar hand ‘Dicht bij U’, een bemoedigend geschenkboek waarin tekst en beeld spreken van de trouw van God. Via een vriendin kwam ze met biblejournaling in aanraking en sinds die tijd is het een deel van haar geloofsleven geworden. Ook wordt Linette regelmatig uitgenodigd als spreekster op vrouwenconferenties.

Boekinformatie
CreativiTIJD met de Bijbel telt 104 pagina’s, is een wire-0 paperback uitgave, uitgevrij Kok en kost € 14,99 in de winkel. Het ISBN-nummer is: 9789043527309. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld