‘Geen Intertoys op locatie Bart Smit’

SLIEDRECHT – Blokker Holding in Amsterdam bevestigt vrijdag 6 januari 2017 het definitieve vertrek van speelgoedzaak Bart Smit aan de Kerkbuurt. Ook komt er geen Intertoys voor in de plaats, al deed een bord voor de deur dat wel vermoeden.

Speelgoedzaak Bart Smit verdwijnt en er komt op deze locatie definitief geen Intertoys terug. (Foto Sliedrecht24) 

“De winkel zal in april sluiten. Er komt geen Intertoys op deze locatie. Indien er mogelijkheden zijn om personeel te herplaatsen, zal dat vanzelfsprekend worden overwogen”, zegt woordvoerder Séverine van Tuyll van Serooskerken van Blokker Holding. Donderdag werd bekend dat personeel van de Bart Smit-vestiging woensdag te horen heeft gekregen dat zij per april zijn ontslagen. 

Marskramer
Op de vraag wat de toekomst is voor Marskramer aan de Kerkbuurt (ook onderdeel van Blokker Holding-red.) komt geen antwoord. Van Tuyll van Serooskerken: “Over het openen, verbouwen of sluiten van winkels, anders dan de winkels waarover wij reeds hebben gecommuniceerd, doen wij geen uitspraken.”

1 gedachte over “‘Geen Intertoys op locatie Bart Smit’”

  1. *Zucht* wat volgt er nog meer in dit dorp… zo jammer dat we achter de feiten aan blijven lopen… de 1 volgt na de ander.. Domino in Sliedrecht, kan het op een dag nog een gezellig ganzebord worden, waar we als baggeraars weer positief en gezellig heen gaan?? Ik hoop dat het nog kan!!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld