Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Pre-sale event kantoorlofts ‘xentraal’ in Heeren van Slydregt

SLIEDRECHT – In restaurant Heeren van Slydregt aan Stationsplein 8 wordt vrijdag 10 juli 2020 een pre-sale event gehouden voor het project xentraal. Dat is tussen 14.30-17.00 uur. Tijdens deze pre-sale kun je kennis maken met dit unieke project op Stationspark II. 

Met project xentraal krijgt het begrip ‘kantoorloft’ een nieuwe dimensie. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk. (Animatiefoto xentraal)

De kantoorlofts in project xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project xentraal voldoet aan energielabel A. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Omgeving
Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water. Project xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II. Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn om de hoek en in de nabije omgeving completeren Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam de stedelijke agglomeratie.

Aanmelden
Ontwikkelaar is Blok 28 Planontwikkeling en het project wordt gerealiseerd door Blokland Bouwpartners uit Hardinxveld-Giessendam. Tijdens de pre-sale zal er worden gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom vraagt de organisatie van de pre-sale om je hier online aan te melden. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over dit project.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld