Popkoor ‘A lot of…’ in themadienst: ‘Bekijk het maar’

SLIEDRECHT – Voorganger Joost Schelling was zondagavond 10 februari 2019 weer even terug als predikant in de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat. Hij staat tegenwoordig in de gemeente Woerden op de kansel. Popkoor ‘A lot of…’o.l.v. dirigent Gerard Treffers was aanwezig tijdens een themadienst ‘Bekijk het maar…’.

Popkoor ‘A lot of…’ Er werden elf popnummers gezongen, waaronder ‘Something inside so strong’, ‘One day like this’ en ‘Viva La Vida’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Niet in de letterlijke zin, maar verwijzend naar de tendens in de huidige maatschappij, dat steeds meer mensen op zichzelf zijn gericht. ‘Het is juist de bedoeling om steeds meer naar elkaar om te zien’, aldus Schelling zondagavond.

2 gedachten over “Popkoor ‘A lot of…’ in themadienst: ‘Bekijk het maar’”

  1. Het was echt supermooi. Wat kan dit koor zingen echt geweldig. En Joost Schelling bedankt voor de mooie boodschap. Wat een handvat gaf je ons mee.

  2. Ik heb genoten van de hele dienst. Niet in het minst van popkoor ‘A lot of…’ onder de bezielende leiding van Gerard Treffers. Knap, alles uit het hoofd (en hart) gezongen en dan nog eens de hele dienst staande!!!!
    Ook een woord van dank aan Joost Schelling. Het was al met al goed toeven in een volle Ger. Kerk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld