Japans restaurant Oishi Fusion

Politiemensen moeten wapenstok trekken tegen overlastgevers bij supermarkt

SLIEDRECHT –  De politie heeft donderdagmiddag 26 maart 2020 opgetreden tegen vijf mannen, die overlast veroorzaakten bij de ingang van supermarkt Dirk van den Broek aan het Fazantplein. Volgens wijkagenten weigerden de personen weg te gaan.

De politie greep daarop in met de wapenstok, terwijl hen werd toegeschreeuwd ‘je kankermaatregelen’. Het vijftal had alcohol gedronken, waren aan het blowen en hingen rond. Winkelend publiek liep er volgens de politie met een boog omheen.

Provocerend
De wijkagenten wezen het vijftal op de regels vanwege de coronauitbraak en verzocht hen om weg te gaan. Ze beloofden steeds weg te gaan, maar kwamen steeds terug. Toen de politie dringend vroeg om van de plek weg te gaan, werden de agenten uitgescholden met ‘kanker corona’. Op provocerende wijze werd volgens de politie uiteindelijk langzaam gehoor gegeven om te vertrekken. Ook waren ze het niet eens met handelswijze van de politie. Er waren eerdere en meerdere waarschuwingen door een tik met de wapenstok uitgedeeld. Door het coronavirus is er een samenscholingsverbod en wordt er gehandhaafd.

6 gedachten over “Politiemensen moeten wapenstok trekken tegen overlastgevers bij supermarkt”

  1. Als er nog zoveel geluid uit dat uitschot komt had het misschien nog een paar flinke klappen moeten hebben!

  2. Het oude spreekwoord “Wie niet horen wil, moet het maar voelen” werkt denk ik nog steeds

  3. Respect voor politiepersoneel is vaak ver te zoeken, als men niet luisteren wil moet men maar voelen.

  4. Waarom niet beboet? Of ook? Of rammen ze er liever op los? Ook effectief hoor, en vind ik niets op tegen bij dit soort volk, maar vraag het me gewoon af.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld