Politie deelt waarschuwingen uit bij kerkgebouw

SLIEDRECHT – De politie heeft zondagochtend 28 februari 2016 bij Maranathakerk aan de Lijsterweg waarschuwingen uitgedeeld aan foutparkeerders. Geen boetes!

Bekeuringen zijn er volgens wijkagent Hans van Schaik nog niet uitgeschreven. 

Zaterdag waren er gele strepen aangebracht om te verhinderen dat automobilisten parkeren of plaatsen waar dat niet mocht. ‘In samenspraak met de gemeente en het kerkbestuur’ zijn er geen bekeuringen uitgedeeld. Volgens Van Schaaik is het wel ‘een laatste waarschuwing’ geweest aan de overtreders. Niet duidelijk is waarom er niet handhavend wordt opgetreden, als er een gele streep getrokken staat. 

6 gedachten over “Politie deelt waarschuwingen uit bij kerkgebouw”

 1. Pfff, als ik fout parkeer, krijg ik ook niet eerst een waarschuwing. Omdat zij gelovig zijn dus wel? Mijn hemel wat oneerlijk.

 2. Dan moeten we in Sliedrecht wel heel veel groen en ruimte opofferen voor auto’s die 2 uur per week geparkeerd moeten worden. Waarom niet gewoon op de fiets of te voet? Beter voor het milieu en zo houden we ook nog een beetje groen over in Sliedrecht. Lijkt me wel zo prettig voor iedereen.

 3. Dit had de politie al aangegeven, namelijk dat er alleen deze zondag nog wordt gewaarschuwd en per 6 maart er wordt bekeurd. Niet goedschiks, dan kwaadschiks en terecht.

 4. Wat een lachertje, wat een slappe vertoning weer zeg. Ongelooflijk gewoon. Die gasten liggen helemaal in een deuk daar in die kerk. Zulke mensen zullen zich nooit aan de regels gaan houden, daar zijn ze domweg gewoon te arrogant voor. Ze willen maar één ding en dat is vooraan aanschuiven. Wat ze vergeten, is dat ze gevaarlijke situaties achterlaten plus alle ergenissen van de wijkbewoners, waarbij de auto’s gewoon in de voortuin staan.

  Ik ben o.a één van de mensen die hier constant op gehamerd heeft bij de gemeente en politie. Vier jaar geleden al. Dus al die tijd werd er heel af en toe is een bon uitgeschreven, en gevraagd of de foutparkeerders alsjeblieft een beetje op willen letten.

  Dus niet van dat slappe gezeur, tijd zat gehad!
  AANPAKKEN DIE FOUTPARKEERDERS

 5. Misschien moet de gemeente eens zorgen voor een grote parkeerplaats daar. Sloot achter de kerk dichtgooien en hop…. parkeerplaatsen gerealiseerd. Opgelost.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld