Plantenbakken op winkelpromenade Kerkbuurt opnieuw voorzien van teksten

SLIEDRECHT – Verschillende plantenbakken op winkelpromenade Kerkbuurt zijn voorzien van teksten. Dat is niet de eerste keer. Ook werden eerder afbeeldingen gekalkt op de ijzergrauwe bakken. 

Spreuken sieren de bakken. Wie de schrijver is, is niet bekend! (Foto Daniëlle de Ruijter)

In het voorjaar zijn ze altijd voorzien van bloemen en groen. De schrijfster of schrijver wil ongetwijfeld de buitenkant van de bruine bakken opfleuren met ‘Loesje-achtige’ teksten.

8 gedachten over “Plantenbakken op winkelpromenade Kerkbuurt opnieuw voorzien van teksten”

 1. Rob, vroeger nooit met stoepkrijt gespeeld zeker, want dan zou je weten dat de regen jammer genoeg deze mooie teksten wegspoeld.
  Neem de moeite om ze te lezen.

 2. Super mooie teksten en de plantenbakken worden er ook een stuk mooier van! Ik word er blij van en de teksten zetten me ook aan het denken. Dankjewel!

 3. Wat is toch het probleem, waarom zouden er geen teksten op geschreven mogen worden?
  @Rob Pap: die vergelijking met Amsterdam, Urk en Eindhoven slaat werkelijk waar nergens op

 4. Eens met Rob! Van dit soort dingen blijf je gewoon af, of het nu leuk, mooi, of niet mooi vindt, het is niet van jou. Of mag ik op je auto ook leuke dingen komen kliederen die mij aanspreken? Persoonlijk houd ik van doodshoofden en donkere teksten.

 5. Weer iemand die niet met zijn tengels van andermans bezit kan afblijven! Na Amsterdam, Eindhoven en Urk nu Sliedrecht? De één vindt het mooi, de ander vindt het lelijk, maar blijf in godsnaam van andermans bezit af met dit geklieder…

  Aan eenieder die het wel mooi vindt, bied je voorgevel aan en deze vandaal van de gemeentelijke bloembakken zal ongetwijfeld contact met je opnemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld