Plan voor neerzetten van reclamemast bij A15 in Sliedrecht-West

SLIEDRECHT – Er zijn plannen voor een reclamemast op de grens tussen Sliedrecht en Papendrecht, in Sliedrecht-West. Maar nog net aan Sliedrechtse zijde, want bij de gemeente Sliedrecht ligt – blijkt donderdag 7 november 2019 – een aanvraag voor het oprichten van de genoemde mast.

Deze mast staat aan de A15 bij de Leeghwaterstraat. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

De mast staat volgens de vergunningaanvraag gepland aan de Sopraanweg, tussen de snelweg A15 en de Ouverture / Noordkil in wijk Baanhoek-West.

Snelwegreclame
Overweegt u wellicht de inzet van snelwegreclame voor uw bedrijf? Reclamemasten specialist One Media heeft recentelijk de informatieve pagina snelwegreclame A15 gepubliceerd, waarop enkele voorbeelden zijn te vinden hoe u het beste via een reclamebord kunt adverteren. Tevens vind u er een indicatie van welke kosten komen kijken bij deze opvallende wijze van adverteren langs de weg.

14 gedachten over “Plan voor neerzetten van reclamemast bij A15 in Sliedrecht-West”

 1. Dus extra geld binnenharken? Stop dan maar met de razzia’s om hondenbelasting te bedelen. Ze krijgen geen stuiver!!

 2. Wat een vreselijk idee…..nog zo’n lichtmast! Bomen er uit en lichtmasten er in!!

 3. Waar mogen we bezwaar aantekenen? Als dit daadwerkelijk de bedoeling is. Dit kan toch allemaal niet zo maar! #grootinluisteren.

 4. Lijkt me niet zo moeilijk allemaal. Gemeente krijgt een aanvraag voor een vergunning. Dat impliceert dat ze die niet hoeven af te geven. De bevolking is zo te zien tegen. Dus geen vergunning afgeven. Je kunt de bevolking natuurlijk wel lekker schofferen door de vergunning toch af te geven (“..follow the money”), maar een integer bestuur zal dit wel laten, denk ik.

 5. Nog zn lelijk ding,,, onbegrijpelijk dat dit wordt toegestaan..

  En dan hebben ze het over horizon vervuiling.. nou dit is er een van

 6. Ik neem aan dat de aanvraag gelijk in de prullenbak gaat.
  Het is lichtvervuiling en enorm gevaarlijk, bestuurders worden afgeleid, op de A15 gebeuren al heel veel ongevallen, gelukkig is de ambulancepost ook dan dichtbij.

 7. Nog meer licht. Als de bladeren van de bomen zijn heb ik al een extra tv in het zicht. Vreselijk irritant die flitsen. Luxaflex maar weer dichtdoen als het zover is.

 8. Weer een vliegende tv.
  Pff erger nu al kapot aan die nieuwe bij industrieterrein Sliedrecht.
  Kijk naar hoeveel gezeur daar is over geweest.

 9. Met de al geplande bouw van een mast tegenover de Batselier wordt Sliedrecht kampioen lichtmasten. Neem een voorbeeld aan Papendrecht met zero lichtmast beleid.

 10. Ik begrijp niet dat dit soort reclamemasten langs een Rijksweg geplaatst mogen worden.
  Zo worden automobilisten nog meer afgeleid en komt verkeers- veiligheid in gevaar.
  Dit is net zo afleidend dan Appen-achter het stuur en dus Strafbaar.
  Tevens Lichtvervuiling
  Hebben die zgn Vergunning verleners helemaal geen verstand meer of gaat het alleen om het Commerciele Belang . Ik denk het laatste, helaas

 11. Een dingetje dus om rekening mee te houden voordat je jezelf onderdompelt in een hypotheek voor een woning in die omgeving, schijnt nogal een dominant lichteffect te kunnen geven in je woonkamer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld