PKLC maakt afspraken met Amerikaanse actiegroep

ZWIJNDRECHT / REGIO – Het juridisch adviesbureau Pelican Key Legal Consultancym (PKLC) uit Zwijndrecht heeft maandag 4 april 2016 gesproken met de leden van de Amerikaanse actiegroep Keep Your Promises DuPont. 

V.l.n.r. Peter Anderson Projectmanager PKLC, Jeffrey Dugas projectmanager The Action Netwerk USA, Mark Fleischman, President van The Action Netwerk en Eric Meijer, directeur Pelican Key Legal Consultancy. (Foto PKLC)

In Dordrecht sprak PKLC uitgebreid de delegatie uit de Verenigde Staten. “Afgesproken is dat wij de Nederlandse rechtszaken behartigen en de delegatie de rechtszaken in de toekomst laat aansluiten bij de 3600 zaken in de Verenigde Staten inzake DuPont / Chemours”, zegt Eric Meijer van PKLC. 
 
Niet te overzien
Er is volgens Meijer ‘veel meer informatie’. Meijer: “We hebben gesteld dat bewoners informatie moeten krijgen die begrijpbaar is. De gevolgen voor de gezondheid van bewoners niet te overzien zijn op dit moment. We zullen iedereen per maand op de hoogte houden van de voortgang via nieuwsbrieven, waar alle stappen in beschreven worden.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld