Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Pilot ‘Nieuws uit Nederland’ vanavond op RTV Holland

SLIEDRECHT – Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland gevestigd in Sliedrecht zendt zaterdag 27 februari 2016 van 18.00-18.30 uur de pilot-uitzending van ‘Nieuws uit Nederland’ uit. De officiële start is zaterdag 5 maart 2016. Luisteren kan via deze link. 

‘Nieuws uit Nederland’ wordt wekelijks gepresenteerd door Peter Donk. Het programma geeft een terugblik op de nieuwsweek. (Foto RTV Holland)

De omroep is tevreden met de opzet. Het RTV Holland-programma ‘Nieuws uit Nederland’ is de opvolger van ‘De Week Die Was’. ‘Nieuws uit Nederland’ praat je bij over het nieuws van de week. “Voor wie de hele week te druk is om het nieuws te volgen uit Nederland en in een half uur wil worden bijgepraat, is dit een mooie kans. We richten ons met name op Nederlanders, die elders in de wereld wonen of / en werken. Binnenlandsnieuws brengen wij over de grens”, zegt Peter Donk, presentator en programmaleider bij RTV Holland. 

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep bestaat sinds juli 2014 en zendt sinds half november 2014 constant uit. De studio staat in Sliedrecht. De omroep richt zich 24/7 met de programma’s op luisteraars binnen Nederland en op Nederlanders die voor korte of langere tijd in het buitenland wonen. RTV Holland is een stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in hun vrije tijd programma’s maken. Vaak vanuit hun thuisstudio. Een groot aantal heeft een ruime ervaring in de journalistiek of in de omroepwereld. De inkomsten van RTV Holland komen uit reclame en van leden van de ‘Club van 100’. RTV Holland werkt lokaal samen met Sliedrecht24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld