Gemeente stuurt WOZ-beschikking 2016

SLIEDRECHT – Bij veel huishoudens met een eigen woning / bedrijfspand valt één dezer dagen de WOZ-beschikking, de waardering voor onroerende zaken, op de deurmat. De gemeente Sliedrecht verstuurt het aanslagbiljet met een begeleidende brief, waarin wordt meegedeeld dat het tarief voor afvalstoffenheffing is verlaagd.

Ook is een uitleg over de aanslag van de gemeentelijke belastingen, voorkomende heffingen en WOZ-beschikking meegestuurd. (Foto Sliedrecht24)

Over de verlaging van de afvalstoffenheffing schrijft wethouder Hans Tanis (Financiën): “Het tarief is nu € 198,96 voor een meerpersoonshuishouden in plaats van € 204,84. We zijn trots dat we, naast lage lokale heffingen, ook middelen beschikbaar hebben om te investeren in de leefbaarheid van het dorp”, aldus Tanis. De belasting voor 1 hond bedraagt € 67,68. 

Inloopavond
Als u vragen heeft over de belastingaanslag, dan wordt u uitgenodigd om donderdag 3 maart 2016 van 18.00-20.00 uur naar het gemeentekantoor te komen. Tanis zegt dat er dan een inloopavond wordt gehouden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld