Pietenfeest DWF valt niet in het water!

SLIEDRECHT – Elk jaar organiseert de Sliedrechtse zwem en polovereniging Door Water Fit (DWF) een Sinterklaasfeest voor de jongste leden. Helaas gooide het coronavirus dit jaar letterlijk roet in het zwembadwater. Het Pietenfeest stond dit jaar gepland tijdens de zwemtraining, dat was maandagavond 29 november 2021. Echter het zwembad moest, vanwege de coronamaatregelen om 17.00 uur dicht.

“De kinderen hebben al veel moeten missen de laatste tijd, daarom zijn we ontzettend blij dat ons bestuurslid Inge van Neerbos en onze supervrijwilliger Agnes van Heteren snel hebben geschakeld”, aldus bestuurslid Peronne van Kooij-Kraaijeveld. “

Tekst gaat verder onder tweet.

DWF is een vereniging voor en door leden. Kraaijeveld: “Het is mooi om te zien dat in een sneltreinvaart een alternatief plan werd bedacht en uitgevoerd. Daar ben ik persoonlijk enorm trots op maar ook als vereniging zijn we enorm trots op onze leden én onze vrijwilligers. Corona zorgt voor een extra uitdaging om het verenigingsgevoel vast te houden. Veel trainingen, wedstrijden en leuke evenementen zijn afgelast het afgelopen jaar. We blijven positief en hopen dat we wel de Nieuwsjaarsduik kunnen organiseren. Mochten de maatregelen dat niet toelaten, dan verzinnen we wat anders!” Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld