Japans restaurant Oishi Fusion

Oudere vrouw komt ongelukkig ten val op ongelijk trottoir langs Rembrandtlaan

SLIEDRECHT – Verwondingen in het gezicht, een dikke hand en een gebroken vinger. Mevrouw Korevaar (82) uit gebouw Het Rondeel aan de Zuiderzeestraat kan gelukkig navertellen wat er is gebeurd. Ze kwam zaterdag 7 december 2019 ongelukkig ten val door een opstaande stoeptegel op een gedeelte trottoir dat kort daarvoor was ‘herstraat’ aan de Rembrandtlaan.  Mevrouw heeft ingestemd met publicatie van de foto’s. 

Afgelopen week werd er een sleuf gemaakt voor een kabel. Het teruggelegde stuk trottoir lag niet vlak. Mevrouw Korevaar kwam ongelukkig ten val. Ze is vrijwilligster in zorgcentrum Overslydrecht, maar moet de gezellige decemberdagen daar missen. (Foto Heb Wink)

Afgelopen woensdag moesten bezoekers van de markt vanaf de Stationsweg een stuk over het fietspad. Dat ging tegen het verkeer in als je met een rollator of scootmobiel was. Het was bij de Stationsweg niet aangegeven dat het trottoir was afgesloten.

5 gedachten over “Oudere vrouw komt ongelukkig ten val op ongelijk trottoir langs Rembrandtlaan”

  1. Laatst piepte mn schoonvader bijna uit de rolstoel door een zelfde geval. Slecht geregeld of verzakt maar hij lanceerde bijna. Kon hem net op tijd vastpakken .

  2. Och heel veel sterkte mevrouw Korevaar!! U bent als vrijwilligster altijd zo actief. Ik hoop dat u snel mag herstellen.

  3. Zo naar de stoep kijkende moet deze zijn bestraat door iemand met zeer beperkte visus of iemand die er geen zin in had. Helaas lijkt het er op dat de gemeente hiervoor niet aansprakelijk te stellen valt ook al is er beroerd bestraat. Aansprakelijkheid maakt slechts kans van slagen als er een minimale oneffenheid van 3 cm is in hoogte tussen de verschillende tegels. Op deze foto valt dat niet te constateren. Uiteraard kunt u er een briefje aan wagen, maar ik ben bang dat de gemeente geen aansprakelijkheid zal erkennen. Wel veel sterkte met het herstel gewenst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld