Optimale verzorging na borstoperaties en alle informatie bij Figura Lingerie

SLIEDRECHT – Oktober is een bijzonder maand waarin Figura Lingerie en Mammacare aan Rembrandtlaan 14 extra informatie wil geven aan dames die worstelen met ongelijke borsten of ontevreden zijn over haar lingerie. Deze week zijn er informatiedagen over borstzorg. Door de jarenlange ervaring – onder andere ook door de intensieve samenwerking met vrouwen die borstkanker hebben en zorgprofessionals – is Figura Lingerie inmiddels al 45 jaar een specialist op het gebied van Breast Care.

Voor een goed advies over borstprotheses ben je welkom bij Figura Lingerie, dat er naar streeft om vrouwen te helpen het zelfvertrouwen weer terug te krijgen na een borstoperatie. Eigenaar Corrie den Arend: “Voor meer zelfverzekerdheid en meer zelfvertrouwen. Zo probeert Figura Lingerie voor iedere geopereerde vrouw een passende oplossing te vinden. Heeft u vragen loop gerust eens binnen of maak een afspraak.”

In Nederland krijgen jaarlijks ruim 14.500 vrouwen borstkanker. Een diagnose die niet alleen het leven van de betreffende persoon volledig op z’n kop zet, maar ook grote veranderingen met zich meebrengt.

Tekst gaat verder onder video.

Borstzorg producten
Na een borstoperatie, of dit nu een borstverwijdering, borstsparende operatie, borstverkleining, -vergroting, of -reconstructie is, is een postoperatieve nazorg altijd noodzakelijk. “In deze nieuwe, moeilijke situatie wil Figura Lingerie deze vrouwen graag op de best mogelijke manier ondersteunen met de juiste Borstzorg producten en het gevoel proberen terug te geven van comfort, bescherming en vrouwelijke schoonheid”, zegt Den Arend. Figura Lingerie biedt dus niet alleen borstprotheses en deelprotheses aan en de daarbij passende prothesebeha’s en prothese badkleding, maar ook producten voor een optimale postoperatieve behandeling. Het ruime assortiment omvat ook speciale producten zoals compressiebeha’s, bandages voor de ontlasting van de lymfeklieren, die een sneller genezingsproces zeker ondersteunen.

Zelfklevende borstprothese
Op zoek naar een prothese met een langdurig uithoudingsvermogen? Figura Lingerie kan je helpen. De Amoena Contact borstprothese of Breast Shaper voelt als een deel van uzelf en geeft u meer vrijheid in uw keuze van kleding. Neem nu de zelfklevende prothese. Den Arend: “De zelfklevende borstprothese hecht zich direct aan het lichaam en past zich direct aan de huid aan, volgt alle bewegingen van het lichaam en blijft op haar plaats bij elke beweging. Vermindert de druk op de schouders, uitermate belangrijk voor vrouwen met lymfoedeem of een grotere buste. Biedt meer vrijheid in uw kledingkeuze. Ideaal voor dames met een actieve levensstijl. Geeft meer zekerheid en zelfvertrouwen. Makkelijk te dragen en te reinigen.”

Extra informatie
De Amoena-consulente is vrijdag 11 oktober 2019 aanwezig bij Figura Lingerie op Rembrandtlaan 14 om extra informatie te geven over plak borst protheses en Breast Shapers voor een symmetrisch silhouet. Meer informatie Figura Lingerie, tel. 0184-415092 of per e-mail: info@figuralingerie.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld