Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Komen en gaan bij gemeenteraad Sliedrecht

SLIEDRECHT – De start van de raadsvergaderingen stond in het teken van welkom en afscheid dinsdagavond 8 oktober 2019. Burgemeester Bram van Hemmen (CDA) deelde mee dat Jan Bart Karens (SGP-ChristenUnie) met ingang van 1 september 2019 is gestopt als burgerraadslid. Ook werd afscheid genomen van interim-gemeentesecretaris Rita van Breugel. Zij is deze maand opgevolgd door Niels Kuiper. Ook waren er installaties.

Ook werd afscheid genomen van Rita van Breugel, tot voor kort interim-gemeentesecretaris in Sliedrecht. Burgemeester Van Hemmen loofde Van Breugel voor haar werk. “Misschien wordt ze wel gebeld door de Commissaris van de Koning voor een grote stad in Zuid-Holland”, grapte Van Hemmen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Johan Oostrom legde vervolgensde eed af als nieuw raadslid van de SGP-ChristenUnie. Hij is de opvolger van Hugo van Meeuwen, die is verhuisd en dus ook uit de gemeenteraad moest. Hélène van Rijnbach-de Groot en Nienke Huis in ’t Veld, resp. directeur en coördinator/plv. directeur Rekenkamer Sliedrecht, legden de eed en belofte af. Hierna stelden zij zich kort aan de raad voor.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld