Opnieuw actie met lokale voetbalplaatjes bij AH

SLIEDRECHT – Jouw lokale voetbalhelden verzamelen in een album. Na het succes van 2011 gaat deze week een nieuwe actie van start met als thema ‘Toen en nu’. Een samenwerking tussen v.v. Sliedrecht en de Albert Heijn aan het Burgemeester Winklerplein. 

Hans de Ligt van de Sliedrechtse vestiging van Albert Heijn onthulde zaterdagmiddag 17 oktober 2015 de poster voor de actie. (Foto via v.v. Sliedrecht)

Na het succes van het Albert Heijn Voetbalplaatjesboek van 2011 is er nu een compleet nieuwe uitgave. Vanaf woensdag 21 oktober halen de trainer of leider van de voetbalteams de boeken op bij de informatiebalie van Albert Heijn Sliedrecht voor leden van v.v. Sliedrecht. De actie begint een dag later. Uiteraard voor alle verzamelaars. Bij iedere € 15,– aan boodschappen en bij geselecteerde producten ontvangt u gratis een pakje voetbalplaatjes. De actie loopt van donderdag 22 oktober tot en met donderdag 31 december 2015. “Op is op!” Iedereen die in het voetbalplaatjesboek staat afgebeeld ontvangt volgens v.v. Sliedrecht bovendien een gratis exemplaar. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld