Alzheimer Nederland naarstig op zoek naar collectanten

SLIEDRECHT – De Alzheimer Nederland collecte van 9 t/m 14 november 2015 kan alleen plaatsvinden als er collectanten zijn. De lokale afdeling is dringend op zoek naar mensen die willen helpen. “Zonder vrijwilligers is er geen collecte mogelijk”, zegt Sandra Hokken uit Sliedrecht.

Dag in dag uit worstelen honderdduizenden mensen in Nederland met de gevolgen van dementie. Als patient of als naaste. Door de vergrijzing neemt dit aantal de komende jaren snel toe. Daardoor wordt 1 op de 5 mensen getroffen door de ziekte.

Onderzoek
Alzheimer is een ontluisterende ziekte, waarbij de patient geheugen, identiteit en emoties verliest. Uiteindelijk vernietigt de ziekte het meest waardevolle dat een mens bezit, namelijk zichzelf. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek en tegen hopelijk het beschikbaar komen van een medicijn. Hokken: “We zoeken dringend collectanten. Met een enkel uur van uw tijd kunt u helpen door u in te zetten als collectant. Met uw hulp kunnen we ons werk voortzetten. Help Alzheimer overwinnen. Samen voor een toekomst zonder Alzheimer. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen.”

U kunt zich opgeven bij: Sandra Hokken tel. 0184-414603. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld