Openbaar fractiespecialistenoverleg over omgevingsvisie

SLIEDRECHT – Er komt een openbaar fractiespecialistenoverleg over omgevingsvisie. Donderdag 28 november 2019 tussen 20.45 – 22.30 uur praat wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare werken en Wonen de gemeenteraad bij in de raadzaal van het raadhuis, Dr. Langeveldplein 30. Het is de bedoeling dat de raad eind 2020 een omgevingsvisie heeft vastgesteld en begin van dat jaar een startnotitie van uitgangspunten.

Wethouder Ton Spek (CDA) van de gemeente Sliedrecht. (Foto gemeente Sliedrecht)

Ten aanzien van het raadsvoorstel startnotitie is het voornemen in januari 2020 een beeldvormende vergadering te houden.

Input en wensen
Tijdens de week van de omgevingsvisie, de week van dinsdag 18 november 2019, wordt input ten behoeve van de omgevingsvisie opgehaald bij onder meer inwoners, ketenpartners en organisaties. “De wethouder kan tijdens dit overleg laten zien wat tijdens de week van de omgevingsvisie is opgehaald. En de fractiespecialisten kunnen dan hun input geven en / of wensen kenbaar maken”, schrijft griffier Rumo van Aalst.

1 gedachte over “Openbaar fractiespecialistenoverleg over omgevingsvisie”

 1. Al eerder geschreven dat dit voor de normale burger niet te volgen is.
  Even chronologisch:
  18-11-2019 week van de omgevingsvisie – gesprek met inwoners, ketenpartners en organisaties – overleg is op 20 november (de wethouder laat zien wat tijdens de week is opgehaald??? dat kan dus niet)
  zelfde week fractiespecialisten overleg
  28-11-2019 gesprek met gemeenteraad
  januari 2020 beeldvormende vergadering
  begin 2020 startnotitie uitgangspunten
  eind 2020 vaststellen van visie

  Ik zeg succes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld