Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Bijeenkomst rond omgevingsvisie in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Wie ideeën heeft over de toekomst van Sliedrecht of het leuk vindt om daar over mee te praten, is woensdag 20 november 2019 van 16.00 – 18.00 uur welkom in partycentrum De Lockhorst. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor ondernemers. Er wordt gesproken met het oog op de omgevingsvisie. “Deze omgevingsvisie is de toekomstvisie van het dorp”, schrijft de gemeente Sliedrecht woensdag 30 oktober 2019 op hun website. 

Sliedrecht is van oudsher een ondernemend dorp in een maritieme omgeving, strategisch gelegen tussen de rivier Beneden Merwede, snelweg A15 en het spoor. Een dorp met een geschiedenis in de baggerindustrie. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Hoe ziet de gemeente er in de toekomst uit? Wat is volgens jou als ondernemer belangrijk binnen Sliedrecht? Wat voor gemeente moet Sliedrecht zijn? Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeente Sliedrecht samen met jou nadenken over de kwaliteiten van Sliedrecht en de opgaven waar ze mee aan de slag moeten. De inzichten die de gemeente Sliedrecht opdoet, nemen ze vervolgens mee bij het opstellen van een omgevingsvisie voor de gemeente Sliedrecht. 

Aanmelden
Wie er bij wil zijn, moet zich aanmelden. Dat kan per e-mail: omgevingsvisie@sliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld