Japans restaurant Oishi Fusion

Open huis bij Hof van Sliedrecht

SLIEDRECHT – Hof van Sliedrecht aan Lijsterweg 31 houdt vrijdag 15 november 2019 haar jaarlijkse open huis. Directeur bestuurder Geert Tieman nodigt iedereen die interesse heeft in het unieke woonconcept van harte uit om tijdens het open huis een bezoekje te brengen. Het open huis is van 15.30 – 19.00 uur. 

“We organiseren dit gezellige Open Huis jaarlijks met veel plezier, omdat we van onze bewoners horen hoe prettig zij het wonen in Hof van Sliedrecht ervaren.  Bij het ouder worden zoeken mensen soms naar een andere woonvorm. Hof van Sliedrecht is een plaats waar men geheel zelfstandig en toekomstbestendig woont”, aldus Tieman. (Archieffoto)

Bezoekers worden ontvangen door de bewoners van Hof van Sliedrecht. Natuurlijk met een kopje koffie of thee en iets lekkers. “Verder is er de mogelijkheid om het wooncomplex te bekijken en een blik te werpen in de modelwoning, de lounge, het winkeltje, de huiskamer en natuurlijk de keuken waar dagelijks verse en gezonde maaltijden worden bereid door een professionele kok en een gedreven keukenteam. Ontdek Hof van Sliedrecht, waar je comfortabel woont dankzij geweldige service en indien nodig – nu of in de toekomst – zekerheid van zorg”, zegt directeur bestuurder Geert Tieman. Aanmelden is niet nodig. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld