Japans restaurant Oishi Fusion

Opbrengst auto wassen en Tesla rijden voor goede doelen in Rwanda

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Het terrein voor het magazijn van Van Beest aan de Industrieweg is zaterdag 15 juni 2019 ‘omgetoverd’ in een grote wasplaats voor auto’s. Vijftien jongeren van onder andere de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat gaan de komende zomer op ‘werkreis’ naar Rwanda (Afrika).
 
Wat is er leuker dan spelen met water? Af en toe lekker dollen met elkaar. Aan het eind van de dag zal geen van de jongeren nog ‘een droge draad aan het lijf hebben’. Maar dat hebben ze er graag voor over, de opbrengst is immers bedoeld voor goede doelen van Kerk in Actie in Rwanda. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Auto wassen kost € 10,-. Voor dit bedrag wordt de auto tot 16.00 uur blinkend schoon en ‘droog’ gemaakt, al valt dit laatste vandaag niet altijd mee. Ook is het mogelijk om voor € 15,- mee te rijden in twee volledig elektrisch aangedreven Tesla’s. Voor een bedrag van € 25,- kun je zelf achter het stuur plaatsnemen om zelf de ‘Tesla-experience’ te voelen. Het is bijzonder om zonder rijgeluid in een auto te rijden, alleen een licht rolgeluid van de banden is waarneembaar. Tesla rijden is nog mogelijk tot 15.00 uur vanmiddag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld