Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Echte diehards Trimclub ABC trotseren elementen

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Echt ideaal wielrenweer was het zaterdagochtend 15 juni 2019 niet. Toch lieten vier fanatieke toerrijders zich niet weerhouden om aan een rit van 100 km te beginnen. Met een zonnetje aan de lucht zou de opkomst ongetwijfeld groter zijn geweest. Trimclub ABC broedt op plannen om wielrennen aan hun clubprogramma toe te voegen. De rit van vandaag was daar een mooie aanzet toe.
 
‘Wind, storm, hagel, sneeuw of regen, niets houdt een ABC’er tegen!’ is een vaakgehoorde kreet binnen de club. Richard van Houwelingen, Peter Kieboom, Jo Terlouw en Berry Faro (van links naar rechts) staan hier in alle vroegte voor het clubgebouw, klaar om van start te gaan voor de ‘Brabantrit’ van 100 km. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
De toerrit ging eerst richting Moerdijk, vervolgens via Drimmelen en Geertruidenberg. Daarna via Werkendam weer terug naar Sliedrecht. Naast de vier wielrenners waren er nog enkele tientallen leden naar het clubgebouw aan de Thorbeckelaan gekomen. Zij gingen trimmen, Nordic walken, hardlopen of wandelen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld