Politie krijgt melding van schietincident bij Nachtegaallaan

SLIEDRECHT – Meerdere eenheden van de politie zijn vrijdagavond 14 juni 2019 naar de Nachtegaallaan uitgerukt voor de melding van een incident waarbij zou zijn geschoten. De melding kwam kort voor 23.00 uur. Volgens de politie is er niet geschoten, maar zijn er wel ruiten gesneuveld. Vier mensen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Sliedrecht24 is op de plaats van het incident. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

Eerder op de avond heeft de politie ook bij de flat gestaan, melden buurtbewoners aan Sliedrecht24. Zij wisten te vertellen dat agenten kogelwerende vesten aantrokken en naar hun dienstpistool grepen.

Onderzoek
De politie stond vrijdagavond laat in omliggende straten te posten. Ook een ambulance kwam zonder spoed aan bij de flat Nachtegaallaan / Thorbeckelaan. Meerdere agenten schenen rond 23.40 uur met zaklantaarns op straat aan de achterzijde van de flat.

Tekst gaat verder onder tweet.

Glasgerinkel
De politie was rond 23.45 uur bij een woning op de bovenste etage. Daar deed de politie een onderzoek bezig. Hoorbaar was op dat moment ook glasgerinkel vanaf die galerij. Ambulancepersoneel was er ook, maar ging al snel daarna weg. Rond 00.30 uur reed zaterdagmorgen de laatste politiewagen weg.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld