Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Braderie op schoolplein met opbrengst voor CGK Beth-El kerk

SLIEDRECHT – Op het plein van de Johannes Calvijnschool is zaterdag 15 juni 2019 de CGK Beth-El kerk braderie, die elk jaar in juni wordt gehouden. Naast kraampjes met eten en drinken kunnen bezoekers er terecht voor een gesprek bij de politieke partij SGP, snuisterijen kopen en zoeken tussen rommelmarktspulletjes. De marktopstelling was prima geregeld en de sfeer uitstekend.

Uitzoeken of er iets voor je bij zit. Deze kraam had zaterdagmorgen voldoende belangstelling. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Het was druk, maar er waren zaterdagmorgen ook weer niet heel veel mensen op de braderie van de Johannes Calvijnschool. Dat is ook niet zo gek. Het was weliswaar vooral droog, maar in Sliedrecht zijn er deze zaterdag drie braderieën tegelijk. Dat kan nooit elke braderie ten goede komen. Voor de bezoeker is het een keuze maken. In de ochtenduren ontbrak alleen het zonnetje en was duidelijk dat er meer activiteiten in het dorp waren. Ook op de Kerkbuurt was een braderie en bij ASVZ op locatie Merwebolder was de Bolderbraderie. De braderie aan de Scheldelaan duurt tot 14.00 uur.

3 gedachten over “Braderie op schoolplein met opbrengst voor CGK Beth-El kerk”

  1. Dom om alles op één dag te plannen. In dit saaie dorp kan je de braderieën beter verdelen.

  2. Ik denk dat iemand wakker moet worden, waar de toestemming wordt verleend.
    Drie braderieën op dezelfde dag…
    Stel die op schoolplein was eerst, dan heeft die het eerste recht.
    Zie ik het verkeerd?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld