Op ‘ervaringsreis’ met Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht naar Italië

SLIEDRECHT – “Ontdek, ervaar, groei: SOJS neemt je mee op een avontuurlijk pad naar Italië!” SJOS wil met een aantal jongeren van zondag 28 april t/m zondag 12 mei 2024 (meivakantie) naar Italië voor een ‘unieke ervaringsreis’. De reis is voor jongeren van 18 t/m 26 jaar. Aanmelden kan vanaf nu!

Deze unieke ‘ervaringsreis’ naar Italië staat gepland van 28 april t/m 12 mei 2024 (in de meivakantie). (Stockfoto)

Tekst gaat verder onder foto.
Deze foto is vorig jaar gemaakt in Italië. (Foto SOJS)

“Heb jij altijd al gedroomd van een reis die niet alleen jouw horizon verbreedt, maar ook een positieve impact heeft op anderen en jezelf? Maak je klaar voor een super toffe reis met SOJS, waar avontuur, persoonlijke ontwikkeling en vrijwilligerswerk hand in hand gaan!”, schrijft SOJS uitnodigend, “Maak van 2024 een jaar waarin jij jouw grenzen verlegt en een verschil maakt in de wereld! 

Aanmelden
Hier staat meer informatie. Heb je verdere vragen, neem gerust contact op met Sanne, tel. 06-53143649. Deze reis is – zo bericht SOJS – niet alleen een kans om Italië te verkennen, maar ook een investering in je persoonlijke ontwikkeling. Opgeven kan tot 14 maart 2024. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sanne@sojs.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld